Chaletpark Kuikhorne

Omgeving

Ontdek de mooie omgeving van Friesland

Ons Chaletpark is gelegen in het Friese wouden gebied. De naast gelegen Friese dorpen zijn Zwaagwesteinde, Veenwouden en Noordbergum. U kunt de mooie Friese omgeving verkennen met de fiets, boot of auto.

Het is mogelijk om in de nabije omgeving een sloep te huren. Binnen een half uur rijden liggen de gezellige steden Leeuwarden, Drachten, Dokkum en 40 minuten Groningen. Deze plaatsen zijn zeker een bezichtiging waard.

Verder bevindt Lauwersoog zich binnen een straal van 20 km, ideaal om de Waddeneilanden eens te bezichtigen, of lekker een dagje naar het strand te gaan.

En ten slotte om niet te vergeten, het prachtige Nationaal park de Alde Feanen te Eernewoude!

Vervoersmogelijkheden

Op circa 1 km afstand van het park bevindt zich station De Westereen.
Hier rijden treinen naar de steden Groningen en Leeuwarden (Culturele Hoofdstad 2018).

Op circa 2km afstand van het park bevindt zich het busstation en treinstation Feanwalden. Hier rijden de bussen naar onder andere Lauweroog, Dokkum en Drachten.

Omgeving verkennen vanaf het water

Vanuit ons park kunt u ook leuke dagtochten maken met de sloep o.a. via de dorpen Eernewoude, Grou, Akkrum en Terhorne en de steden Leeuwarden, en Dokkum.

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Grou, Leeuwarden en Drachten, vindt u de Alde Feanen het mooie Nationale Park: De Alde Feanen bestaat uit moerasbos, rietvelden vaartjes en meren met eilandjes. Geniet met uw sloep van een prachtige tocht door de Alde Feanen en Friesland.

Contactformulier

Heeft u een vraag? Stel deze gerust via het onderstaande formulier. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Contact

Chaletpark Kuikhorne

Kukhernsterwei 39
9271HD, De Westereen

Telefoonnummer

E-mailadres

KvKnummer

85776882